Garantirana kvalitetna ugradnja rezervnih dijelova renomiranih proizvođača

Uz kvalitetu renomiranih proizvođača rezervnih dijelova garantiramo i kvalitetnu ugradnju istih. Naša stručnost i 17 godina iskustva u poslu je garancija kvalitetno odrađenog servisa.

Pogledaj više

Magneti Marelli Akumulatori

Tvrtka osnovana 1919. godine, u samom početku se počela bavit proizvodnjom akumulatora.
1967. postaje dio FIAT grupacije, kao posljedica Marelli postaje proizvođač elektronike i komponenti prvo za Fiat, a kroz godine i za brojne druge proizvođač automobila.

Pogledaj više

Filtron filteri

Uz Filtronove filtere ne morate brinuti dali vaš automobil diše punim plućima. Ispunjavajući striktne zahtjeve tržišta Filtron osigurava vrhunsku kvalitetu u proizvodnji filtera. Uz pomoć implementiranja sustava kvalitete ISO/TS 16949 (sustav kvalitete koji se odnosi na prvu ugradnju)

Pogledaj više

Pagid kočioni dijelovi

Za vozače koji žele kočenje bez kompromisa! Pagid je svoju reputaciju stekao uz proizvođače kao što su VW grupacija, DaimlerChryslrer, Opel/Saab i Porsche. Svake se godine bilježi konstantan porast broja proizvođača automobila koji se okreću Pagidu kao svjetskom lideru u tehnologiji kočenja.

Pogledaj više

NGK svjećice

Tvrtka je osnovana 1936 u Japanu, godinu dana kasnije počinje isporuka prvih svjećica. NGK se počeo razvijati na različitim poljima, ali ako se držimo autoindustrije moramo spomenuti 1982. god. kada se pojavljuju prvi katalizatori i tu se NGK uključuje u razvoj lambda sondi koje postaju neophodne za ispravan i ekološki čist rad sve modernijih motora.

Pogledaj više

Denso svjećice

1949. Nippondenso se izdvaja iz Toyote i postaje samostalna tvrtka usmjerena na razvoj novih tehnologija vezanih za autoindustriju. Prve djelatnosti su obuhvaćale električne komponente i hladnjake za vozila.
1953. Počinje suradnja sa europskim liderom na istom području, njemačkim Bosch Gmbh.

Pogledaj više

Kayaba amortizeri

Kayaba je najveći svjetski proizvođač amortizera što potvrđuje i činjenica da svaki 4. automobil u svijetu iz tvornice izađe sa Kayaba amortizerima. Trenutno KYB-a proizvodi više od 75 milijuna amortizera godišnje u svojih 15 tvornica smještenih diljem svijeta.

Pogledaj više

NWB metlice brisača

NWB je Japanska tvrtka specijalizirana isključivo za razvoj i proizvodnju kvalitetnih metlica brisača.O kvaliteti NWB proizvoda svjedoči činjenica da njihove metlice kao originalnu ugradnju koriste:

Pogledaj više

Motorna ulja

U ponudi ulja imamo tri vrhunska proizvođača MOBILSHELLCASTROL sa kompletnom paletom proizvoda za sve vrste vozila.

 

Pogledaj više