Ko smo mi?
Adresa naše web stranice je: https://auto-plin.ba

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo
Komentari
Kada posetioci ostavljaju komentare na sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz agentskih korisničkih agenata za pomoć u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimni niz koji je kreiran sa vaše adrese e-pošte (koji se naziva i hash) može se dati Gravatar službi da vidi da li je koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji
Ako postavljate slike na web lokaciju, trebali biste izbjegavati slanje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-mjesta mogu preuzeti i izdvojiti sve podatke o lokaciji sa slika na web-lokaciji.

Kontaktni obrasci
Kolačići
Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se uključiti u čuvanje vašeg imena, adrese e-pošte i web lokacije u kolačićima. Ovo je za vas, tako da ne morate ponovo da unosite svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, mi ćemo takođe podesiti nekoliko kolačića za čuvanje vaših podataka za prijavu i izbora ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija ekrana traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dvije sedmice. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu će biti uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno označava ID posta koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web lokacija
Članci na ovoj stranici mogu uključivati ​​ugrađeni sadržaj (npr. Videozapise, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-lokacija ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web-lokaciju.

Ove web lokacije mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugraditi dodatno praćenje trećih strana i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni na to web-mjesto.

Analitika
S kim dijelimo vaše podatke
Koliko dugo zadržavamo vaše podatke
Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci se zadržavaju na neodređeno vrijeme. Ovo je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti bilo koje naknadne komentare umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našem sajtu (ako ih ima), takođe čuvamo lične podatke koje pružaju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme (osim ako ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori veb stranica takođe mogu da vide i uređuju te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima
Ako imate račun na ovom sajtu, ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da primite izvezeni fajl ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dali. Takođe možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gdje šaljemo vaše podatke
Komentari posetilaca mogu se proveriti putem automatske usluge otkrivanja neželjene pošte.

Vaše kontakt informacije
Dodatne informacije
Kako štitimo vaše podatke
Koje procedure kršenja podataka imamo
Od kojih trećih strana primamo podatke
Što automatizirano donošenje odluka i / ili profiliranje radimo s korisničkim podacima
Zahtjevi za objavljivanje propisa industrije